Beleid Aanschaf Kitten

Wanneer u interesse heeft in een kitten uit onze Cattery kunt u contact opnemen met ons, we vinden het fijn om te weten waar onze kittens terecht komen. We begrijpen heel goed dat u een voorkeur heeft voor een bepaalde kleur. Geef dit aub aan als u contact opneemt.

Zodra er kittens geboren zijn en er mogelijk een kitten voor u bij zit, krijgt u hierover bericht. Op dat moment kunt u aangeven of u nog interesse heeft.

Vanaf 5 weken mogen de kittens bezocht worden, tot die tijd horen we graag uw wensen betreffende een kitten. Heeft u bijvoorbeeld kinderen in huis? Een ander kat of bijvoorbeeld een hond? Zal het kitten alleen blijven of misschien op een ander tijdstip een kitten-vriendje krijgen?

Heeft u na week 5 de kittens bezocht en overtuigd dat u dit kitten wilt? Dan kunt u dit kitten reserveren. We sturen na uw bezoek een link waar een voorbeeld 'koopovereenkomst' staat. Bent u akkoord met de koopovereenkomst dan krijgt u de dag na uw bezoek een betaalverzoek van Euro 200,- als aanbetaling. Het kitten is na de aanbetaling voor u gereserveerd. Dit betekent dat het kitten definitief voor u is. Een kitten reserveren tijdens uw bezoek is niet mogelijk, we verwachten dat u 'er een nachtje over slaapt' voordat u deze belangrijke beslissing neemt. (wilt u de koopovereenkomst vooraf inzien? Laat het ons dan even weten)

Met 13 weken mogen de kittens verhuizen. Mocht er, wegens omstandigheden, een inenting later worden gegeven dan schuift de datum van de verhuizing op.

We verwachten dat het kitten volledig is betaald voor u deze komt ophalen. Twee dagen voor vertrek ontvangt u een betaalverzoek, u heeft dan nog voldoende tijd om voor de betaling te zorgen. Het is ook mogelijk om het betaalverzoek te voldoen bij ophalen, zo kunt u het kitten indien gewenst nog nakijken. (De betaling vindt ten aller tijde via de bank plaats. Het is mogelijk om te pinnen, extra kosten voor pinnen zijn 2% van het nog te betalen bedrag.)

Bij vertrek: de kittens krijgen bij hun vertrek een kittenpakket 'inclusief voer' mee. U hoeft dan ook geen voer in huis te nemen.

Uiteraard heeft het kitten een EU-Paspoort, met 9 en 12 weken worden de kittens gevaccineerd, het kitten is gechipt en heeft een Neocat Stamboom.


We bieden een gratis maand Basis-huisdierverzekering via PetPlan aan (Alleen voor Nederlandse baasjes) . Deze stopt automatisch indien u geen interesse heeft in een verzekering. U hoeft hier zelf niet achteraan. (U hoeft hier natuurlijk geen gebruik van te maken.)

Prijzen Kitten(s)
  • Nederland: € 1050,-
  • Belgie: €1150,-
  • Duitsland: € 1150,-
Indien u het kitten pas later dan 13 weken wilt ophalen rekenen we per week € 15,- extra. (is niet van toepassing als het kitten pas na 10-12 weken beschikbaar komt)